Att greja trädgården

Hallå där bloggen! En sån här vacker måndag med solen skinande över Täby så passar det perfekt med lite trädfällning och annat trädgårdsarbete. Sen kanske jag inte kommer att göra allting själv, jag vet inte om jag har någon motorsåg i förrådet så att jag kan göra trädfällning själv. Däremot finns det en hel del andra grejer som jag kan och ska genomföra. Det första i trädgården som jag tänkte ge mig på är den klassiska sysslan gräsklippning och det är nog vad jag personligen tycker är ganska så tråkigt. Man kan inte göra det varken bra eller dåligt utan det är bara att gå fram och tillbaka hela tiden, men det måste göras så då är det lika bra att börja med det. Så fort jag är klar med det så tänkte jag ge mig på lite trimning och det är väl samma sak där, ingen favoritsyssla men måste ändå göras. Sen kommer de lite roligare sysslorna där jag kommer rensa upp i rabatterna och se till så att trädgården ser fin ut. Jag tycker om det där med att göra i ordning så att allting är snyggt inför sommaren, med tanke på att jag är lite av en perfektionist så är det väldigt viktigt för mig. Sen är det bra att jag håller mig sysselsatt så att jag inte blir uttråkad. Jag tänkte faktiskt ringa efter trädfällning nu och sen bege mig ut i solen för att starta igång arbetet. Vi får se om jag hinner bli klar med allting idag eller om jag får greja lite imorgon också, det finns ingen anledning att stressa speciellt inte med tanke på att jag inte har något annat inplanerat. Så jag tar det i min egna takt och så får det ta den tiden som det tar. Ha en fin dag vänner!