Behöver ni hjälp inom fastighetsskötsel?

Hejsan på er allt gott folk! Hur står det egentligen till med er? Min värme och kärlek både räcker och blir över så nu skickar jag en stor dos kärlek till alla mina underbara och fantastiska läsare som tagit sig in här på bloggen för att få läsa dagens alla inlägg. I detta inlägg ska jag prata med er om ett företag som hjälpt min hyresvärd ofantligt mycket med hans fastighetsskötsel i Skövde. Det är ett företag som heter Villastrands Hem Och Hus Service AB. 

 

Min hyresvärd har fyllt 75 och är still going strong. Jag tror det är viktigt att ha intressen även när man blir äldre så att man inte stagnerar och blir sittande sysslolös. Min hyresvärd spelar gärna golf och att resa har han sagt. Förr om åren skötte han om hela huset själv men nu orkar han inte det så det är därför han tar hjälp av Villastrands Hem Och Hus Service AB. Det är ett företag som ger en fantastisk service till glädje och till nytta för alla oss som bor här i huset. Här finns inte ett endaste ogräs i rabatterna och fruktträden har aldrig varit så välklippta som de är nu. Gräsmattor klipps och snön skottas på vintern. Det skulle ta mig en hel dag att berätta om allt som Villastrands Hem Och Hus Service AB gör, så faktiskt är nog det bästa att du som tror dig vara i behov av fastighetsskötsel i Skövde tar och hör av dig till det här företaget för att få reda på mer om alla tjänster de har att erbjuda. Villastrands Hem Och Hus Service AB har både utrustningen, resurserna och kompetensen till att ta hand både om inre och yttre miljöer och de finns till även för dem som vill ha hjälp med fastighetsskötsel i Lidköping och Skara.