Få det snyggt i trädgården

God morgon, god morgon och välkomna in till dagens första inlägg. Som ni vet så tycker jag om att skriva här i bloggen. Vissa dagar blir det mååånga inlägg och andra dagar inga alls. Det beror på vilket humör jag är på. Allt inom trädgårdsarbeten i Lund skulle ju kunna vara namnet på min blogg för detta är ett område som ligger mig väldigt varmt om hjärtat och ett ofta återkommande tema här på bloggen. Nu har Lejonassist som är en trädgårdsfirma varit här och hjälpt mig igen.   

Det här företaget har jag haft en enorm nytta av att anlita för flera olika projekt i trädgården. Nu senast så har de varit här och räfsat undan löv men städade även i ett skjul med gammalt bråte. De har både klippt häcken och mina äppelträd och när jag var bortrest ett par veckor klippte de gräsmattan. Lejonassist rekommenderar jag till alla er läsare som är i behov av ett företag inom trädgårdsskötsel i Lund. Min grannfru som bröt lårbenet runt midsommar har också anlitat denna firma flera gånger under sommaren vilket faktiskt gör att vi är två mycket nöjda och belåtna personer som haft stor glädje och nytta av det här företaget. Lejonassist var till särskilt god hjälp för grannen för hon fick hjälp med städningen några gånger. Med andra ord kan även du som vill ha hjälp med någon städtjänst också få den hjälpen av Lejonassist. Med ROT- och RUT- avdragen blir det prisvärt att få hjälp med antingen sin trädgårdsskötsel i Lund med omnejd eller med städningen. Det var allt för tillfället, vi hörs och syns snart på bloggen igen!