Har du fått nog av att må dåligt?

Hej och välkomna till mig på bloggen den här eftermiddagen. Jag hoppas att alla mina läsare vill ta er en liten stund till att läsa det här inlägget för det skulle kunna hjälpa dig eller någon annan att slippa må dåligt i Huddinge. Som ni vet älskar jag att hjälpa mina föräldrar med deras trädgård, det rena rama antidepressiva medicinen det här med trädgårdsarbete. Jag är en person som lider av psykisk ohälsa och det är inte så att jag pratar om det till vem som helst. Jag håller nog på min integritet men i den här bloggen vänder jag mig främst till andra som är i en liknande situation som jag, därför gäller inte samma regler med integritet här som i det vanliga livet. Kan jag hjälpa en enda person att slippa må dåligt i Huddinge med omnejd är det värt att tala öppet om vissa saker här i bloggen. Som att jag haft ett självskadebeteende och ätstörningar men att jag har fått en fantastisk hjälp av personalen på Tapping for Living. 

 

Tapping for Living är ett företag som riktar in sig på att hjälpa människor som mår dåligt här i Huddinge bland annat. Det är bra att som jag ha en fritidssysselsättning, till exempel trädgårdsarbete, men det räcker inte på långa vägar för att komma tillrätta med psykiska problem. Det behövs något mer och den hjälpen får jag på Tapping for Living. De har en metod som heter “tapping”. Det fungerar för mig och jag tycker det vore bra om ni eller någon närstående åtminstone ville prova detta, att ge det en chans. Tapping for Living vänder sig till dem som har fått nog av att må dåligt i Huddinge men även du som bor i Norrköping, Nyköping eller Södertälje är välkommen att kontakta det här företaget.